Acasa - Dragos Luscan
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Allow me to show you how to become more healthy,
more athletic, more… ALIVE!

About me

Bine ai venit in lumea mea!

Cred foarte mult in sport, in consecventa si in starea de bine pe care ti-o poate aduce un stil de viata echilibrat.

Sunt convins ca poti sa te redescoperi urmandu-mi exemplul!

Experienta de peste 15 ani in lumea sportului, pregatirea academica si pasiunea pentru un stil de viata sanatos m-au adus in postura de trainer si wellness coach. Vreau sa impartasesc cunostintele acumulate, sfaturi si exercitii din propria experienta dar, mai ales, pot sa te ajut sa traiesti sanatos fara sa apelezi la masuri severe!

 

Pas cu pas, iti voi arata ca poti gandi si trai sanatos chiar si intr-o lume pusa “pe repede inainte”. In ajutor imi vor veni experienta, determinarea, cursurile de specialitate absolvite si cele mai noi tehnici in materie de fitness si wellness.

Citeste mai mult despre mine aici.

Work in progress

Zi de zi, pun pasiune in ceea ce fac si am un singur scop: sa fiu din ce in ce mai bun in timp ce ii ajut pe cei din jurul meu sa  devina din ce in ce mai buni!
dragos luscan | wellness coach | romania

Concep, urmaresc indeaproape si finalizez alaturi de clientii mei programe complexe ce vizeaza imbunatatirea stilului de viata (fitness, nutritie, pregatire mentala si consiliere).

physical trainer handball romania

In cadrul Federatiei Romane de Handbal, rolul meu este acela de a creste nivelul de pregatire fizica a sportivilor si de a maximiza performanta acestora.

La Stejarii Country Club creez si supraveghez programe personalizate de fitness care vizeaza eliminarea durerilor localizate de-a lungul coloanei vertebrale, imbunatatirea activitatii cardiovasculare, corectarea posturii si remodelarea corporala.

dragos luscan speaker | conferences

Sustin conferinte in tara si in strainatate pe subiecte legate de performanta sportiva, nutritie, recuperare, fitness, wellness.  

Sustin prezentari si seminarii pe subiecte legate de imbunatatirea performantei sportive, alimentatie si recuperare in randul sportivilor, pregatire fizica, fitness, wellness si stil de viata sanatos.

Predau cursuri de certificare Trigger Point in Romania. Terapia vizeaza manipularea tesuturilor moi si a fasciei, cresterea mobilitatii si a flexibilitatii, detensionarea musculara si imbunatatirea posturii.

Sunt preparator fizic in tenis, cu certificare internationala ATP, si sunt responsabil de pregatirea fizica a sportivilor din cadrul Academiei de Tenis “Ion Tiriac”.

Social Media

Blog

Indicatii pentru un stil de viata sanatos. Cele mai importante stiri din sport.
Propuneri de exercitii si antrenamente eficiente.
Cum sa iti gasesti starea de bine intr-un stil de viata echilibrat.
Vezi mai multe

Stiri

Testimonials

Let’s Talk

Ai nevoie de un sfat, de o parere sau sa incepem impreuna un program de antrenament personalizat?
Vrei sa colaboram pentru un proiect in lumea sportului sau o aparitie media?
Scrie-mi si iti voi raspunde cat se poate de repede!

Nume

Email

Mesaj