WELLNESS. Cum, cand, unde si de ce. - Dragos Luscan
M-am pregatit si am ales sa fiu wellness coach deoarece, prin prisma studiilor si experientei, pot sa concep si sa ofer clientilor programe personalizate care sa ii ajute sa isi maximizeze performanta fizica si mentala.
wellness
15657
post-template-default,single,single-post,postid-15657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

WELLNESS. Cum, cand, unde si de ce.

dragos luscan romania

31 Dec WELLNESS. Cum, cand, unde si de ce.

In primul rand… ce inseamna? Wellness nu este vreun cuvant modern proaspat inventat, nici vreun trend trecator. Starea de wellness este o dorinta si o nevoie a omului modern si bine informat care, in conditiile unui stil de viata agitat, cauta un echilibru in relatia minte-corp. Wellness este, daca vrei, un stil de viata la propriu!

De ce am ales sa fiu (si) Wellness Coach.

M-am pregatit si am ales sa fiu wellness coach deoarece, prin prisma studiilor si experientei, pot sa concep si sa ofer clientilor programe personalizate care sa ii ajute sa isi maximizeze performanta fizica si mentala, sa isi cunoasca scopurile si calitatile si sa-si invinga limitarile de orice natura. Despre asta este vorba in wellness: evolutia unei persoane catre o varianta a sa tot mai buna din punct de vedere fizic si mental!

Conform unui studiu recent realizat de ACSM (Colegiul American de Medicina Sportiva) instructorii de fitness cu studii si experienta reprezinta momentan un cuvant cheie in domeniu. La fel si antrenorii personali. Cautarile realizate pe internet arata ca aceste doua profiluri au generat cautari duble fata de anul trecut. Oamenii sunt interesati sa isi imbunatateasca viata, vor sa isi puna ordine in activitati si au nevoie de un profesionist care sa ii ghideze. Exact acest lucru pot face si eu pentru tine!

dragos luscan romania

5 motive pentru care ai nevoie de un stil de viata Wellness

  1. Persoanele active si bine organizate sunt mult mai ferite de boli cardiovasculare, boli cronice si cancer decat persoanele sedentare cu un stil de viata haotic.
  2. Combinatia total nefericita intre sedentarism si alimentatie haotica duce garantat la obezitate, colesterol si glicemie ridicate, hipertensiune si diabet. De aici, bineinteles, deriva si alte afectiuni secundare.
  3. Iti poti pune ordine in ganduri si in viata, la propriu. Desi poate nu te crezi in stare, chiar esti capabil sa ajungi sa iti organizezi eficient activitatile si prioritatile astfel incat sa ai timp si pentru serviciu si pentru propria ta persoana!
  4. Cresti calitatea interactiunii cu cei din jurul tau. De la colegi de serviciu la prieteni si familie. Pentru ca ai mai mult timp la dispozitie sa ii asculti, pentru ca esti mai linistit si mai increzator in ceea ce faci per total.
  5. Pentru ca, atunci cand obtii rezultatele pentru care muncesti din greu, devii un exemplu pentru cei din jurul tau. Sunt convins ca ti-ar placea sa fii dat ca exemplu!

kettle bell instructor

Care sunt cuvintele cheie in obtinerea unei stari de bine?

Atat timp cat eforturile tale sunt atent coordonate de un specialist, nimic din ce vei face nu iti va intrece puterile. Cuvinte cheie pentru atingerea unei stari wellness ar fi foarte multe si le-as imparti in doua categorii:

Cuvinte cheie inainte sa traiesti wellness: eficienta, perseverenta, rabdare, ambitie, obiective, sinceritate.
Cuvinte cheie dupa ce incepi sa traiesti wellness: organizare, echilibru, multumire, sanatate, energie, rezistenta, eficienta.

Cand stii ca ai atins starea de Wellness?

Mai intai promite-ti sa fii consecvent, ambitios, sincer cu tine si muncitor. Pregateste-te pentru o rutina de exercitii fizice, o atitudine sanatoasa ce trebuie respectata zi de zi plus ceva rabdare.

Atunci cand poti face orice exercitiu fizic potrivit tie fara sa obosesti, cand esti capabil sa gestionezi situatiile stresante fara sa te lasi coplesit de ele, cand mancarea este o placere sanatoasa nu o obsesie zilnica si cand, pe langa toate acestea, te simti impacat cu tine si cu felul in care arati… poti spune ca, in sfarsit, ai atins starea de Wellness.

Informatiile nu se opresc aici. Urmareste site-ul, iar in urmatorul articol vei afla care sunt cele mai importante etape ale starii de wellness, individual dar si sustinut de un antrenor personal.

poza master trainer triggerpoint

No Comments

Post A Comment