Despre mine. Despre Dragos Luscan Wellness Coach. - Dragos Luscan
Afla detalii despre parcursul meu academic si profesional. Convinge-te ca te pot ajuta sa traiesti si sa gandesti sanatos. La fel de mult ma bucura si daca imi vizitezi website-ul doar pentru a afla mai multe informatii despre alimentatia sanatoasa, performanta sportiva, antrenamentele potrivite sau cum sa iti regasesti starea de bine. Starea de wellness.
dragos luscan, wellness coach, antrenor personal, preparator fizic, speaker, instructor trigger point therapy, wellness
15555
post-template-default,single,single-post,postid-15555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Despre mine. Despre Dragos Luscan Wellness Coach.

06 Ian Despre mine. Despre Dragos Luscan Wellness Coach.

Bine ai venit!
Sunt Dragos Luscan si imi pare bine ca esti aici.

M-as bucura sa imi spui ca vrei sa iti schimbi stilul de viata si ca ai nevoie de ajutorul meu sa poti invata cum sa traiesti si sa gandesti sanatos. La fel de mult ma bucura si daca imi vizitezi website-ul doar pentru a afla mai multe informatii despre alimentatia sanatoasa, performanta sportiva, antrenamentele potrivite sau cum sa iti regasesti starea de bine mentala si fizica.

Despre mine ti-as putea spune foarte multe lucruri, caci ar fi zeci de povesti de scris din experienta de peste 15 ani pe care am acumulat-o in lumea sportului.  Insa cred ca, mai degraba, esti interesat sa afli pe scurt care este parcursul meu profesional, care sunt certificarile ce ma aduc in pozitia de wellness coach si, pana la urma, ce pot face eu concret pentru ca tu sa ai o viata mai buna. De altfel, aceasta este motivatia mea zilnica si principalul motiv pentru care am decis sa am un spatiu virtual doar al meu.

Asadar, trebuie sa stii despre mine ca am jucat handbal de performanta, timp de 10 ani, la echipele HC Arges si CSA Steaua Bucuresti, dar, dupa doua accidentari serioase, am decis sa renunt. Nu si la lumea sportului, deoarece de la statutul de handbalist am trecut, in cadrul clubului CSA Steaua Bucuresti, la cele de Kinetoterapeut al Echipei de Polo Seniori si Preparator Fizic al Echipei de Handbal Masculin.

In 2013 m-am alaturat echipei Stejarii Country Club in calitate de Personal Trainer. In paralel, am inceput colaborarile cu Academia de Tenis “ Ion Tiriac” si Scoala de Inot “Camelia Potec” in calitate de Preparator Fizic. Din iunie 2015 sunt Preparator Fizic al Loturilor Nationale in cadrul Federatiei Romane de Handbal.  2015 este si anul care mi-a adus primele colaborari particulare sub numele Dragos Luscan Wellness Coach.

Cea mai mare satisfactie din cariera mea (de pana acum) este obtinerea medaliei de bronz la Campionatul Mondial de Handbal 2015 in calitate de preparator fizic al echipei nationale de handbal feminin a Romaniei.

Particip cu entuziasm, in calitate de speaker, la diverse conferinte din Romania si din strainatate si pun multa pasiune in prezentarile pe care le sustin, in calitate de lector, la seminarii dedicate sportivilor si oamenilor care activeaza in lumea sportului.

Iata cursurile, activitatile si certificarile care imi consolideaza parcursul profesional:

PREGATIRE ACADEMICA

 • Licentiat in “Sport si performanta motrica” in cadrul UNEFS
 • Licentiat in “Kinetoterapie si motricitate speciala” in cadrul UNEFS
 • Licentiat in ”Administratie Publica” in cadrul UPIT
 • Masterand in ”Nutritie si remodelare corporala” in cadrul UNEFS
 • Absolvent al cursului post universitar „Preparator fizic” in cadrul UNEFS

 

DIPLOME SI CERTIFICARI

 • Master Trainer ”Trigger Point Performance Therapy’’
 • Instructor ”TRX Suspension Training” , “TRX RIP Training” si “TRX Sports Medicine”
 • Instructor “ Functional Movement System and Advanced Corrective Exercise”
 • Instructor de antrenament postural ”Functional Patterns – Human Body Foundation”
 • Instructor Kettlebell
 • Instructor de tenis cu certificare internationala ATP
 • Certificare “Mental Coach” powered by GPTCA (Asociatia Globala a Antrenorilor Profesionisti de Tenis)
 • Certificare “Basic Life Support” acreditata ACSH (Consiliul American de Stiinta si Sanatate)
 • Certificare “Training The Athlete” by Modern Athletic Science
 • Certificare “Shoulder Rehabilitation” by Modern Athletic Science
 • Membru al „European Athletics Coaches Association” si “ Global Professional Tenis Coach Association”

Ce pot face eu pentru tine? Iti pot schimba viata in bine si iti pot aduce puterea fizica si mentala la un nivel pe care nu banuiai ca il poti atinge! Totul este posibil daca iti doresti cu adevarat si ai rabdare, vointa, consecventa in munca pe care o depui.

Exemplu sunt eu si zecile de persoane cu care lucrez pentru: imbunatatirea posturii si mobilitatii, cresterea rezistentei fizice, remodelarea corporala si reinventarea personala prin programe de wellness personalizate.

Putem discuta si pe pagina mea Facebook Dragos Luscan Wellness Coach.

Urmeaza-mi sfaturile si devino un model pentru cei din jurul tau!

No Comments

Post A Comment