VIDEO. Generatia Digi Sport - Episodul 1 - Dragos Luscan
15963
post-template-default,single,single-post,postid-15963,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

VIDEO. Generatia Digi Sport – Episodul 1

28 Feb VIDEO. Generatia Digi Sport – Episodul 1

La jumatatea lunii februarie am filmat primul episod pentru emisiunea sportiva „Generatia Digi Sport”, difuzata pe canalul Digi Sport 1. Puteti urmari intregul clip, cu toate sfaturile si exercitiile kineto, dand click aici –> Generatia Digi Sport, invitat Dragos Luscan    

In acest prim episod am vorbit, pe scurt, despre importanta exercitiilor de kinetoterapie si chiar am dat numeroase exemple de astfel de exercitii impreuna cu copiii, in filmarea realizata impreuna cu echipa Digi. Exercitiile de kinetoterapie sunt vitale pentru persoanele care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, asa cum sunt scolioza, cifoza sau lordoza.

Afectiunile coloanei vertebrale pot viza atat copiii, cat si adultii sau sportivii, insa filmarea a fost realizata alaturi de unul dintre grupurile de copii cu care lucrez la Stejarii Country Club.

Sfatuiesc cu tarie fiecare parinte sa urmareasca indeaproape evolutia posturii copilului, inca din primii ani de viata si sa corecteze aceste afectiuni cat sunt inca intr-un stadiu incipient. De asemenea, pentru orice persoana care sufera de dureri de spate, afectiuni ale coloanei vertebrale sau lipsa a mobilitatii, exercitiile de kinetoterapie pot fi o adevarata minune!

No Comments

Post A Comment