O altfel de prezentare a mea. Marca Lead.ro. - Dragos Luscan
15996
post-template-default,single,single-post,postid-15996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

O altfel de prezentare a mea. Marca Lead.ro.

articol media romania | dragos luscan | lead.ro

14 mart. O altfel de prezentare a mea. Marca Lead.ro.

Mi-am inceput saptamana zambind: cu 2020 like-uri pe pagina mea Dragos Luscan Wellness Coach si cu un super articol despre parcursul meu profesional scris de cei de la Lead.ro.

Chiar asa, fetele de aur ale handbalului romanesc si tenismenul campion mondial Horia Tecau au un element comun: pe mine, preparatorul lor fizic! Suna bine, pentru ca imi place ceea ce fac si nu ma las pana nu iese asa cum vreau eu. Adica asa cum trebuie. Caut evolutia si lucrez cu oameni care vor sa evolueze.

Asa cum le-am marturisit si celor de la Lead.ro, imi place sa-mi fac meseria si sunt intr-o permanenta competitie cu mine insumi.

Dar mai bine ar fi sa descoperiti chiar voi articolul, dand click aici –> http://lead.ro/nationala-de-handbal-si-tenismenul-horia-tecau-au-ceva-in-comun-acelasi-om-se-ocupa-de-pregatirea-lor-fizica/  

No Comments

Post A Comment