In sfarsit o campanie pentru promovarea jucatoarele echipei CSM Bucuresti - Dragos Luscan
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

In sfarsit o campanie pentru promovarea jucatoarele echipei CSM Bucuresti

27 Apr In sfarsit o campanie pentru promovarea jucatoarele echipei CSM Bucuresti

Pe 8 mai 2016, in fata a 16.000 de suporteri, CSM Bucuresti scria in cartea de istorie a handbalului feminin una dintre cele mai frumoase pagini despre sacrificiu, dedicare si pasiune. Castigatoarea trofeului Ligii Campionilor EHF, echipa tigroaicelor CSM Bucuresti urca pe prima treapta a podiumului in urma unei performante pe care presa internationala si romaneasca au numit-o victorie senzationala sau cea mai mare surpriza a handbalului din ultimii ani.

ENGIE Romania si CSM Bucuresti lanseaza prima campanie de comunicare pentru promovarea handbalului romanesc  si a jucătoarelor echipei CSM. Campania debuteaza astazi, 27 aprilie, cu o sesiune de autografe, oferite de jucatoarele Paula Ungureanu, Isabelle Gullden, Bianca Bazaliu si Oana Manea. Evenimentul va avea loc la Baneasa Shopping City, zona food court, parter, intre orele 18.00-20.00.

Fanii sunt invitati sa sustina jucatoarele pe drumul catre o noua victorie inainte de marea confruntare  de la Budapesta.  Fetele isi apara titlul de Campioana Europei in Final 4 la Budapesta saptamana viitoare.

Campania de comunicare se va derula pe canalele online si outdoor in perioada 27 aprilie-27 mai si este menita sa aduca in atentia publicului larg acest sport care inregistreaza performante notabile.

No Comments

Post A Comment