Corporate Tennis Open, un turneu de tenis dedicat oamenilor de afaceri din România - Dragos Luscan
16153
post-template-default,single,single-post,postid-16153,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Corporate Tennis Open, un turneu de tenis dedicat oamenilor de afaceri din România

09 Iun Corporate Tennis Open, un turneu de tenis dedicat oamenilor de afaceri din România

Cum să îmbinați cariera cu sportul? De ce e bine să găsiți echilibrul între viața profesională și cea personală, între sarcinile de la birou și pasiunea pentru mișcare, între deadline-uri și performanțe? Răspunsul este că activitățile sportive vă ajută să fiți eficienți, dar vă oferă și o stare de bine care vă motivează să deveniți cei mai buni!

Mă bucur de fiecare dată atunci când sportul este promovat și apreciat la adevărata sa valoare. De această dată, BusinessMark invită pasionații de tenis din mediul business să-și demonstreze abilitățile sportive, să facă networking și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției Corporate Tennis Open! Este o ocazie bună să faceți sport și să vă puneți în mișcare toți mușchii. Fie că alegeți să concurați pe cont propriu sau alături de echipă, aveți ocazia să vă bucurați de schimbări benefice în activitatea zilnică.

Tenisul are beneficii diverse, atât asupra organismului, cât mai ales a minții! Participarea la un astfel de turneu vă deconectează de la problemele de zi cu zi, vă ajută să antrenați corpul și vă oferă posibilitatea să împărtășiți aceeași pasiune cu ceilalți!

Turneul se va desfășura pe durata a două weekend-uri,  10-11 iunie și 17-18 iunie la Pescariu Sports & Spa din București. Pentru mai multe informații despre Corporate Tennis Open vă invit să urmăriți pagina evenimentului: aici

No Comments

Post A Comment