KinetoFit - O nouă destinație pentru kinetoterapie, sport și wellness în București - Dragos Luscan
16161
post-template-default,single,single-post,postid-16161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

KinetoFit – O nouă destinație pentru kinetoterapie, sport și wellness în București

20 mart. KinetoFit – O nouă destinație pentru kinetoterapie, sport și wellness în București

Dezvoltat de Dragoș Luscan, centrul KinetoFit – www.kineto.fit, aduce cele mai noi soluții de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. Cabinetul este destinat, persoanelor cu afecțiuni ortopedice, post-traumatice, sportivilor de performanță, precum și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și să poată obține cea mai bună variantă a sa din punct de vedere fizic și nu numai.

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

În urma unei accidentări foarte grave a fost nevoit să își încheie activitatea de sportiv și astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic. A lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale clubului Steaua BucureștiEchipa națională de Handbal Feminin și masculin. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

Printre marile realizări ale carierii sale se numără:

  • Participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016
  • Medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial– alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României
  • Prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, laJocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea
  • Locul 1 la proba de dublu de la BRD Nastase Țiriac Trophy, în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecauși Florin Mergea
  • Locul 1 și 2 la proba de dublu de la Mutua Madrid Open, anul 2016 – alături de Horia Tecau si Florin Mergea

Momentan, Dragoș este doctorand în Știința Sportului și Educației Fizice și colaborează cu echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București cu care a incheiat sezonul regulat de volei pe Locul 1 in clasament.

După acești 17 ani incredibili în lumea sportului, a sosit momentul unui nou capitol în activitatea sa, deschiderea locației KinetoFit.

 ”Cred foarte mult în starea de bine pe care ți-o aduce un stil de viață echilibrat, ce include sportul efectuat corect, consecvent și fără dureri. KinetoFit este locul în care te poți recupera, indiferent dacă trebuie să o faci după o accidentare, în urma unei afecțiuni sau doar pentru că simți că a venit momentul pentru o schimbare în viața ta. Performanța nu ține doar de medalii: pe plan personal, performanța înseamnă să te simți perfect fizic, să fii sănătos și echilibrat.”, spune Dragoș Luscan, fondator KinetoFit

Dotat după cele mai înalte standarde, centrul KinetoFit dispune de o sală de kinetoterapie, spații funcționale pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, masaj terapeutic și sportiv, precum și sală de pregătire fizică.

KinetoFit primește cu prietenie și deschidere pe oricine este dornic de  recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție.

Kinetoterapia este un domeniu care trebuie să intereseze pe toți, indiferent de vârstă, însă este important să beneficiezi de ajutorul și supravegherea unui specialist pentru a preveni eventualele deficiențe sau complicații ce pot apărea în urma solicitărilor zilnice. Dragoș Luscan

Printre serviciile oferite de KinetoFit se numără: consultații de specialitate și evaluări periodice, evaluare funcțională, consultanță de recuperare, kinetoprofilaxie, kinetoterapie (copii, adulți, sportivi), masaj terapeutic și sportiv, drenaj limfatic, fizioterapie, tecar,  pregătire fizică (copii, adulți și sportivi de performanță), RPG (Recuperare Globală Posturală), elongații, crioterapie și evaluări nutriționale.

W: www.kineto.fit
E: contact@kineto.fit
F: https://www.facebook.com/www.kineto.fit/  
A: Strada Banu Antonache 51, etaj 1 (zona Floreasca), Sector 1, București

 

No Comments

Post A Comment