Miscare, aer curat si mancare buna la ZagaZaga Resort de 1 mai si Paste - Dragos Luscan
16214
post-template-default,single,single-post,postid-16214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Miscare, aer curat si mancare buna la ZagaZaga Resort de 1 mai si Paste

10 Mai Miscare, aer curat si mancare buna la ZagaZaga Resort de 1 mai si Paste

Cel mai mult imi place sa fac miscare in aer liber. Pentru ca stiu cat de frumos e acolo, cat de liniste, de bine si de minunat este sentimentul de a fi in mijlocul naturii, aleg sa fug cu familia la ZagaZaga Resort ori de cate ori programul ne permite.

La doar 3 ore de Bucuresti, in localitatea Doaga din judetul Vrancea, la 20 km de Focsani, am descoperit un complex in mijlocul naturii, unde te simti ca in Delta.

Pentru ca acolo imi limpezesc cel mai bine mintea, privind canalele de pe geamul mare din bungalow, am ales si in acest an sa petrecem sarbatorile Pascale si 1 mai intr-un cadru de poveste. Sunt multe bucuriile unei escapade in Delta. Ma voi rezuma la cele care ma fac sa ma reintorc la acest complex.

MISCARE IN AER LIBER

La ZagaZaga se pot face activitati atat pentru copii cat si pentru adulti. M-am bucurat ca exista multe variante de a face miscare in aer liber, lucru esential pentru mine inclusiv in vacanta. Am mers cu bicicletele, am vaslit pe canale, am mers calare si am descoperit traseul albastru pentru adulti in aventura parc.  In aventura parc veti gasi 6 trasee (doua usoare, doua medii si doua dificile),

Dupa sarbatori, cand toti ne-am confruntat cu tentatii gastronomice, miscarea in mijlocul naturii a fost binevenita.

CAZAREA si PESCUITUL

Cazarea este inedita, o familie cu 1 sau 2 copii, se va simti perfect in casutele din lemn, acoperite cu stuf. Un pat mare si unul “la etaj” micut pentru copii, au fost perfecte pentru ce am avut noi nevoie. Geamurile imense cu o bancuta, au fost cheia sa o facem pe cea mica sa admire persajul desprins parca dintr-un tablou. Resortul cuprinde 41 de bungalow-uri si 11 case plutitoare, iar in viitorul apropiat vor fi amplasate si corturi din iurta.

 

Fiecare bungalow are ponton cu iesire la apa unde am putut sa ma bucur de priveliste dar si sa pescuiesc. Recunosc ca am exersat prima data din barca si am si prins un crap, zic eu destul de mare. Pescuitul in lacul complexului este in sistem catch & release, peste 200 de trofee de crap intre 15-26 kg se regasesc aici.

 

MANCAREA

Aici, mancarea are alt gust, poate pentru ca pestele este crescut natural in ferma piscicola din complex sau poate ca bucatarii pun suflet in preparatele pe care le fac. Mancarea este speciala pentru ca este preaparata autentic, pe plite, dupa retete traditionale. Restaurantul este unul plutitor, unde se pot manca preparate pe baza de peste si nu numai. Cel mai mult mi-a placut storceagul, zacusca de pastrav si sturionul cu legume la plite, desigur nu a lipsit faimosul mujdei de ustoroi.

Ma bucur ca am descoperit acest colt de natura, foarte aproape de Bucuresti. Va recomand sa mergeti, sa va plimbati mult, sa faceti poze, dar mai ales sa va incarcati de la natura cu energie buna, energie de care toti avem mare nevoie.

Mai multe informatii despre ZagaZaga Resort gasiti aici: www.complex-zagazaga.ro.

No Comments

Post A Comment